Használt és külföldi autó kereső
23 309 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!

Eladó új és használt Audi A4 allroad ár, autó vásárlás:

Eladó új és használt Audi A4 allroad ár: A4 all road autó vásárlás

Audi A4 allroad quattro

Az Audi ezen modellje nemcsak magasfokú funkcionalitása, jelentős szabadmagassága és extrovertált dizájnja miatt tölt be különleges pozíciót, hanem a már alapkivitelben rendelkezésre álló quattro összkerékhajtás, az allroad-specifikus futómű és az erőteljes motor kombinációja révén terepen is bizonyítja kiemelkedő képességeit.

Lehengerlő megjelenés

Az A4 allroad quattro jellegzetes offroad-karakterét stílusos külső dizájnelemekkel hangsúlyozza az Audi. Ezek közé tartoznak a jóval szélesebb sárvédők, amelyek peremét, hasonlóan az első és hátsó lökhárítóhoz, illetve az oldalsó küszöbborításokhoz, kontrasztárnyalat emeli ki. Alapkivitelben ezek a jellegzetes allroad-elemek matt struktúrszürke felülettel, választható lehetőségként pedig a karosszéria színében vagy valamely metálfényezéssel jelenhetnek meg. Az alapmodellel ellentétben, a kerekek 12 milliméterrel nagyobbak, valamint az első és a hátsó nyomtáv is szélesebb. Elöl a függőleges lamellázatú, masszív singleframe hűtőrács, hátul pedig az alsó védőlemez és a trapézalakú integrált kipufogóvégcsövekkel kiformált, modellspecifikus diffúzor elem képviselik az egyértelmű stílusjegyeket.

Kényelmes és garantáltan élvezetes autózás

Köszönhetően a színvonalas futómű- és hajtásrendszer-technikának, az Audi A4 allroad quattro enyhébb terepen is nehézségek nélkül közlekedik. A mindenkor hatékony vonóerőátadási és színvonalas menetdinamikai képességeket az alapkivitelhez tartozó quattro összkerékhajtás biztosítja. Első és hátsó egyaránt könnyűszerkezetes, ötkaros kerékfelfüggesztései magasfokú agilitást kölcsönöznek az Audi A4 allroad quattro számára, míg az allroad-specifikus futómű az alapmodellhez képest 35 milliméterrel emeli meg a karosszériáját. Az autó képes elektronikusan is alkalmazkodni a különböző menethelyzetekhez, hiszen az extrafelszerelésként rendelhető csillapítás-szabályzással terepes képességei továbbfokozhatóak. A vezetés élménye aktívan alakítható az alapkivitelt bővítő Audi drive select szabályzórendszerrel, amely Offroad üzemmódjában a jármű olyan paramétereit, mint például a motor, a sebességváltó, a kormányzás és a futómű karakterisztikája, a műutaktól távoli túrákra hangolja. A 180 kW (245 LE) teljesítménnyel és 370 newtonméter maximális forgatónyomatékkal bíró, erőteljes, 2,0 literes TFSI-erőforrás gondoskodik az Audi A4 allroad quattro hajtásáról.

Tágas és igényes utastér

Az autó belterében egyszerre valósul meg a tágas térkínálat, illetve az egyes elemek könnyedsége és bőséges térérzetet sugárzó elrendezése. A jármű szélességét a légbefúvó nyílások teljes szélességben ívelő sávja emeli ki, a felette futó krómozott díszléc pedig igényes díszítőelemként funkcionál. A középkonzolban található nagyméretű rakodórekesz praktikus tárolási lehetőséget biztosít. A szériafelszereltséghez tartozó utastérvilágítás elöl szenzorvezérléssel kezelhető olvasólámpákat is tartalmaz. Ne feledkezzünk el az egyik extrafelszerelésként rendelhető hangulatvilágítás-csomagról sem, amellyel még kellemesebb közérzetről gondoskodhatunk!

Iránymutató technikák

Az Audi A4 allroad quattro használata különösen komfortos, mivel az érintőfelületekkel és természetes hangvezérléssel működő kommunikáció és az intuitív kezelési koncepció is a mi kényelmünket hivatott szolgálni. Az információ szórakoztató formában történő átadására olyan extrafelszerelésként kínált technikákat választhatunk, mint például az Audi virtual cockpit plus digitális kombinált műszeregység, amelynek 12,3 col képátlójú kijelzőfelületén teljes-HD felbontásban tekinthetjük át a fontos funkciókat és paramétereket, köztük a sebesség és a fordulatszám adataival. Az olyan extraként rendelhető felszerelésekkel, mint például az Audi connect kulcs és az Audi phone box, okostelefonunkat is a jármű rendszerébe integrálhatjuk.

Funkcionális és markáns világítás

A progresszív világítástechnika is az Audi A4 allroad quattro vizuális jellegzetességeinek egyike. Már közvetlenül bekapcsolásukat követően a nappali világossághoz hasonló színtónusú megvilágításról gondoskodnak az alapkivitelhez tartozó LED-technikájú fényszórók. Lehetőségünk van extrafelszerelésként választani a dinamikus fényanimációval és ugyancsak dinamikus irányjelzővel működő Matrix-LED fényszórókat is, amelyek LED-fényforrásaikat kamerarendszerrel és precíz optikával kombinálva a szemből érkező járműveket szelektíven árnyékolhatják ki, az úttest további részét továbbra is megvilágítva. Semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöz az Audi A4 allroad quattro számára, hogy a fényszórók sajátos fényanimációval keltenek mély benyomást az autó nyitásakor és zárásakor, amelyekhez a kívánságra dinamikus irányjelzővel is rendelhető hátsó LED-lámpatestek is csatlakozhatnak.  Forrás: audi.hu

Főoldal az eladó új és használt Audi A4 allroad ár aloldalról

Ha import autó: MatiPro!