fiókom
Használt és külföldi autó kereső
56 621 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!

Eladó új és használt Audi e-Tron ár, autó vásárlás:

Eladó új és használt Audi e-Tron ár, autó vásárlás:

Bemutatjuk az Audi e-tront, ezzel az autóval 100% elektromos vezetés élményt fog átélni!

Az Audi teljes mértékig elektromos hajtásrendszerű SUV modellje magába foglalja a vezetője minden vágyát, mobilitásában egyszerre biztosítja az intim szférát és a sajátos elvárásokat. Az Audi e-tron mindenféleképpen a legjobb választás, akár csak a belvárosban autókázik, akár a Balatonra ugorna le egy hajózás erejéig. A SUV modell az Audi debütáló 100% elektromos hajtásrendszerű autója, amely egyszerre sportos dizájnú, és egyszerre kényelmes, tökéletes megoldás a hétköznapok logisztikájában is. Az Audi e-tron két elektromos motorral van felszerelve, melyek elektromos összkerékhajtással vannak megspékelve, így igazán elismerésre méltó menetteljesítményt hozhatunk ki belőle, ráadásul igen hatékonyan, könnyedén irányítható gépjárműről beszélünk, melyek további pozitív tulajdonságokkal ruházzák fel az egyébként is nagyszerű modellt.

Dinamikus, erős hatás - elektromos hajtás

Az Audi e-tron két elektromos motorral rendelkezik, melyek igazán dinamikus hajtást eredményeznek a jármű részére, álló pozícióból erőteljesen képes felgyorsulni a SUV modell akár 100 km/h sebességre is. Olyan menetteljesítménnyel bír, hogy a kilövés pillanatában úgy érezhetjük, mintha egy sportkocsiban ülnénk. Az elektromos összkerékhajtás, mint a quattro összkerékhajtás új növendéke a felelős a megfelelő vonóerőátadási képességekért és a nagyfokú dinamikáért, ezekkel a tulajdonságokkal felszerelkezve az Audi e-tron nem csak hogy a hétköznapok hűséges és tökéletes társa, de kimehetünk vele akár egy városon kívüli terepre, ahol ugyanúgy bebizonyítja, mennyire rátermett és fordulékony. Legyen az bármilyen terep, garantáltan élmény lesz vezetni, mivel a quattro összkerékhajtás szerepe akkor fog élesben megmutatkozni, amikor épp igény van rá, és a tengelyek forgatónyomatékai is alkalmazkodnak az épp aktuális menetszituációhoz, így szolgáltatva a hibátlan forgatónyomaték arányt. Terepre fel! Próbálja ki Ön is, milyen kihagyhatatlan vezetési élményről beszélünk éppen.

Okosan végzi az energia- visszatáplálást is – beszéljünk a rekuperációról!

Mi is az az energia – visszatáplálás? Maga a rekuperáció a kormánykeréken található kapcsológombokkal működtethető, de kézzel való beállítása mellett természetesen lehetőség van az MMI- rendszerben történő automatikus üzemmód aktiválására. Ilyenkor az történik, hogy a rendszer a takarékosságot helyezi fókuszba, és figyeli az előttünk levő út viszontagságait, lehetőségeit, valamint az előttünk haladó járműveket és ez alapján kiszámolja a megfelelő lassítást. Az autó sofőrje a kellő energia-visszatáplálási fokot kiválaszthatja a kormánykeréken lévő kapcsológombok segítségével, ezáltal a szükséges lassulás végbemegy, és mindaddig így is marad a sebesség, amíg rá nem tapos újra a gázpedálra.

A hétköznapokban is számíthat az Audi e-tronra, garantáltan hűséges társa lesz!

Az elektromos mobilitás hálózatába könnyedén be fog tudni csatlakozni az Audi e-tron autóval – teljeskörű töltési tervvel léphet be az Ön otthoni hálózatába, melyet lényegesen egyszerűvé tesz a rengeteg okos funkció és a széleskörű szervízszolgáltatás. Amikor pedig készen van az otthoni szuper kényelmes feltöltés, az új erőre kapott elektromos hajtású SUV modell mehet is a terepre, hatalmas belső tere és kiemelkedő komfortossága biztosítani fogja a feltételeket ahhoz, hogy az autóban ülve is ugyanolyan kényelmesen és kényeztetően érezze magát az utas, mintha csak otthon lenne.

Töltés pillanatok alatt

Szerencsére napjainkban már az autópályák pihenői is rendesen fel vannak szerelkezve elegendő számú töltőállomással, amennyiben út közben szeretné feltölteni gyorsan az autóját, de természetesen az otthoni töltés is adott, ott a hosszú távra tervezhető elektromos áram szolgáltatások állnak rendelkezésére. Azzal, hogy Ön egy Audi e-tront használ a mindennapokban, nem csak a vezetéssel járul hozzá környezetünk megóvásához, hanem magával a töltési művelettel is környezetbarátan cselekszik. Az elektromos töltőcsatlakozó fedél úgy van nagyon okosan helyspórolós módon kialakítva, hogy lefelé néző irányba nyílik ki, és ha Ön végzett a töltéssel, és szétválasztja a csatlakozót, automatikusan, magától be fog zárulni 5 másodperc elteltével.
 
Lássuk csak a totális ellenőrzést, avagy micsoda kontroll lehetséges az Audi virtual cockpit használatával!

Az Audi virtual cockpit segítségével Ön folyamatosan kézhez kapja a legszükségesebb információkat, valamint meg tudja nézni az e-tron szolgáltatásokat, példának okáért az egyik legfontosabbat, az éppen aktuális akkumulátor – töltésszintet, a hatótávot, és az eszerint optimális menetidőt és megtett utat. Használja az MMI rendszert: nézze meg, milyen lenne az Ön számára legideálisabb, egyénre szabott töltési igény, vagy programozzon be egy timer funkciót az e-tron akkumulátor részére!

Meg se kottyan, ha hosszú útra indul! Az utastér meglehetősen komfortos és mekkora csomagtartója van!

Nem spóroltak az autó térkínálatával, a belső tere ugyanis meglehetősen méltányos, az utastér világos és szellős. Az Audi e-tron gépjárművel kényelmesen utazhat öt fő is, hosszú úton is kényelmesen elférnek a bőröndjeikkel együtt köszönhetően a hosszú tengelytávnak. Ezen kívül figyelemreméltó maga az utastér hossza, első és hátsó lábtere, valamint a második üléssor térdmagasságban lemérhető lábtere, ugyanis ezekkel az adottságokkal egy prémium szintre sorolható be a felsőkategóriájú SUV modellek piaci szférájában. Elképesztő méretű, összesen 660 liter űrmértékű a csomagtér, ezzel teljes mértékben megfelel ez a tisztán elektromos hajtású SUV modell a hosszú, messzebb tájakra történő utazásokra is. Elkülönítettek a 660 literből 60-at egy praktikus bokszként a motorházfedél alá, ide célszerű pl. a mobil töltőkábelt, szerszámkészletet vagy akár az elsősegélydobozt pakolni.

Az apró részletekben bújnak meg a legfontosabb dolgok

Az Audi e-tron modell piacra dobásával az Audi is belépett az elektromos jövőbe, és igen hatékonyan elkezdte beszélni az elektromos autók nyelvét a külső és belső sajátosságokat nézve egyaránt. Ezt az egyedi formai nyelvezetet megfogalmazva sajátította el az Audi e-tron a tisztán elektromos hajtással közlekedést, ilyen egyedi jegyek pl. a nappali menetfény specifikus grafikája, az elektromos töltőcsatlakozó fedele, még az ülések díszvarrásai is az elektronikus nyomtatott áramköröket ábrázolják, és természetesen nincs kipufogócső. De még nincs vége: igazi specialitás az Audi e-tron extrafelszerelése, a virtuális külső visszapillantó tükör, ami szintén az Öné lehet!

Nagy teljesítmény okosan és könnyedén

A dizájn és a technika kéz a kézben jár – a műszerfal lépcsőzetesen let megálmodva, melynek teljes hosszában a széles "wrap-around" ív terül el, amit csak az ajtókárpitok szoborhoz hasonlító plasztikus formája állít meg. Az íven látható mintázat egy kellemes egységbe hozza a virtuális külső visszapillantó tükrök monitorait és a műszerfal árnyékolóját, ami az Audi virtual cockpit fölé nyúlik, mely kecses kijelzőjével úgy fest, mintha szabadon állna. Már az Audi e-tron alapfelszereltségei közé tartozik az MMI Navigációs rendszer, amit plusz csúcskategóriájú infotainment berendezéssel kap meg a vásárló. Ez támogatja az LTE Advenced adatátviteli szabványt, és az utasok részére tartalmaz WLAN hotspotot is. Többé nem kell elkésnie sehonnan, ugyanis a navigációs rendszer begyűjti a tapasztalatokat és a korábbi utazások alapján okos úticél javaslatokat dob fel Önnek.

Exkluzív külső a terepen is

Az Audi e-tron tizenkét külső színben kapható, egyik az exkluzív Antigua – kék árnyalat. Az elektromos töltőcsatlakozó fedelén, valamint ha Ön kéri, a féknyergeken is feltüntetett e-tron logók narancssárgán vakítanak a nagyfeszültséget imitálva, míg a kerékjárat és küszöbborítók direkt más színnel vannak kiemelve a kontraszt miatt, ezzel is erősíti a terepes dizájnt.

 

 

Ha import autó: MatiPro!