kérdőív

Segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével és nyerjen egy külső-belső autótisztítást
kitöltés
Használt és külföldi autó kereső
141 545 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!

Eladó új és használt Skoda Octavia ár, autó vásárlás

Egy Oktávval feljebb

A zene szerelmesei tudják, hogy ez nagy ugrást jelent - ám ez a mondás most az autóiparban is megállja a helyét. A Skoda piacra dobta az új Octaviát, mely oly módon volt képes megújulni, hogy magával vitte az előző modell pozitívumait.

Az alábbiakban kifejtjük, hogy miben ugrott feljebb a típus, az elődjéhez képest.

A Skoda szerelmesei nyugtalan, ám izgalmas időszakon lehetnek túl, ugyanis a kampány az új Octaviáról számos titokkal volt övezve a kampányidőszakban, azonban végre megtörtént a nagy bemutatás. Minden jel arra mutat, hogy megérte várni, ugyanis igen szuperre sikeredtek a fejlesztések, ám az Octavia stílusjegyei nem tűntek el.

A Skoda hangárja egészen sokszínű, a modelleket tekintve pedig szerteágazó, hiszen minden életvitelhez találhatunk magunknak megfelelő méretet, egészen a Citigo típustól a Kodiaq verzióig. Népszerű darabnak számít a Skoda pedigréjében a Fabia is, ám nem túlzás kijelenteni azt, hogy a lehető leginkább népszerű autónak még mindig töretlenül az Octavia számít. Mondhatnánk, olyan az Octavia a Skoda kínálatában, mint a Ford garázsában a Focus. Elérhető árú, kényelmes, olyan modellekkel, amely könnyedén elégít ki minden igényt. A Skoda kiemelt szerepet szán kommunikációjában a felhasználóknak, hiszen fontosak a vélemények formájában történő visszacsatolások - ez többek közt abban is segít, hogy a modell iránti rajongás fenntartható maradjon.

Az igazán professzionális és igényes cégek egyik legnagyobb ismérve, hogy újításait egy adott részterületen oly módon viszi véghez, hogy az hasonuljon stílusában az előző kiadáshoz. A Skoda ennek a hozzáállásnak az ékes példáját tette, az új Octavia tekintetében, ez pedig hatalmas fegyver. Az a vevőkör, aki ezidáig elégedett volt az Octaviákkal, felfedezheti a meglévő erősségeket, aki pedig elégedetlen volt a modellel, az amiatt lehet boldog, mert az újítások feledtetik az eddigi negatívumokat. Ez előidézi a klasszikus win - win szituációt. Ha a negatívumok vonalán és a felhasználói visszajelzések alapján indulunk el az elemzésben, akkor a front részen kéne keresgélni. A korábbi Octavia verziójával összefüggésben, az osztott fényszóró inkább osztott sikert aratott a publikum körében, semmint osztatlant. Az új modellben a kialakítás már sokkal tetszetősebb a szemnek, melyet főként a LED technológia idéz elő. A Skoda az ínyencek igényeinek eleget téve még a fokozhatatlan dolgokat is igyekszik fokozni, hiszen a matrix fényszóró technológia is elérhető egy kis ráfizetés ellenében, ám ebben a tekintetben még nem lehet tudni, hogy mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlni.

Nem utolsó szempont egy autó esetében - főleg a sedan kivitelnél - az aerodinamika sem. A Skoda új Octaviája igyekezett ezt a részterületet is javítani, fejleszteni, hiszen a légellenállás az új modell esetében, már mindössze csak 0,24, amely elképesztően jó adatnak számít, amely jelentős pénzt spórolhat az autó tulajdonosának, hiszen ez az adat a fogyasztást befolyásolja rendkívüli módon pozitívan.

Természetesen az Octavia esetében a praktika és a családi használat kiemelt szempontok, így a tér hasznos és hatékony kihasználhatósága is elsődleges szempont. Panaszkodásra nincs ok, hiszen a sedan esetében 600, míg a kombi esetében 640 literes csomagtérrel gazdálkodhatunk. Az utastér megújult, méghozzá igencsak a modernség irányába tendálóan. A 10,25 colos kijelzőn, csak azt nem vesszük észre, ami nincs is ott. A beltér modern, letisztult. Az érintőképernyő pedig már csak a hab a tortán.

Főoldal Eladó új és használt Skoda Octavia ár, autó vásárlás aloldalról

Ha import autó: MatiPro!