fiókom
Használt és külföldi autó kereső
39 207 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!

Eladó új és használt Volkswagen T-Roc

Eladó új és használt Volkswagen T-Roc.

VW T-Roc
Stílus és kényelem

A 21 század innovatív formatervezése a VW T-Roc modelljében. Meggyőző, stílusos, ellenállhatatlan. Aprólékos kidolgozottság, egyedi kialakítási opciók - a VW T-Roc maga a stílus.
Mindig a csúcson!
Varázslatos fényezés.

Különleges színre vágyik? A T-Roc ezt is tudja. Karosszériájának színe innovatív módon akár többféle színárnyalattal is gazdagodhat. Kívánságra egyedi stílusú lehet az A-oszlop, a visszapillantó tükrök külső foglalatai, sőt a tető is.
A szín maga a stílus. A Style modellnél a színpalettáról kérhetünk fekete, feketetölgy-barna, hófehér, valamint villámpiros színeket.

A T-Roc Sport modelleknél pedig elérhető a fekete és a villámpiros – mindegyik változat kiemeli, kihangsúlyozza a modell lendületes vonalait.
Az igény szerint kiválasztott színek együttes hatása még hangsúlyosabbá teszi a T-Roc eleganciáját, miközben vagány és stílusos marad.

Aminek stílusa van, mindene van! A T-Roc diktál!
A stílus szabadsága.

A VW T-Roc stílusa ellenállhatatlan és formabontó. Lenyűgöző igényesség, aprólékos kidolgozottság, mérnöki pontosság jellemzi.
Vonzza a tekintetet a tekintélyt parancsoló C-oszlop, és a sportosan megnyújtott tető ívének határozott kontúrt ad az oldalt futó krómozott díszléc.

A T-Roc egyértelmű, határozott vonalai intelligens megjelenésről tesznek tanúbizonyságot.

A crossover-modellnek határozottan jót tesz a hosszirányban megnyújtott karakter, amire a hosszú tengelytáv csak ráerősít.
A T-Roc légbeömlőnyílását szándékosan nagyméretűre tervezték, és sokat hozzáad az egyedi stílushoz a dizájnos oldalküszöbök megjelenése. A T-Roc különleges vonalvezetése határozottan jelzi a robbanékonyság, a dinamizmus és az elegancia utánozhatatlan összhangját.

Mindig szem előtt!
Világítás.

A VW T-Roc üstökösként világítja be az utat és környezetét. 21 századi hig-tech világításrendszere határozottságot és biztonságot tükröz. Fénydizájnjának meghatározó része a lökhárítóba épített nappali menetfény, amely már alapkivitelben is elérhető. A sávváltást és a kanyarodást intelligensen leköveti a nappali fénybe beépített irányjelző. A VW T-Roc igazán büszke lehet nappali menetfényére, amely nemcsak vonzza a tekintetet, hanem határozott megjelenést is biztosít. Az alapszéria halogén fényszórókkal rendelkezik, extra felszereltségben viszont gyűrűmotívumos impulzív LED-es fényszórók nyűgözik le a tekintetet.
A T-Roc hátulját sem lehet szem elől téveszteni, köszönhető ez a magabiztos LED-es kialakítású lámpáinak. A VW T-Roc Sport modell esetében az autó hátulját elegáns sötétvörös lámpatestek teszik lenyűgözővé és dinamikussá.

Sportos lendület a mindennapokban
VW T-Roc Sport

Ellenállhatatlan sportautó. A VW T-Roc Sport sportosan magabiztos. A határozott megjelenés a 17 col könnyűfém keréktárcsáknak köszönhető, amelynek kétségkívül emelik a fényét a mély piros színű féknyergek. Ezeken a kerekeken meghatározó élményt nyújt minden kilométer.

Hátul szépen ívelt, vörös színű, LED-es kialakítású lámpatestek jelzik, hogy nem akármilyen autóval van dolgunk. A magabiztosságot és a határozottságot a hátsó oldalablakok, valamint a hátsó szélvédő sportos kialakítása is determinálja. A high tech módon kifejlesztett sötét tónusok nem csupán az erős napsugárzást nyeli el, hanem egyedi fényélménnyel ajándékozza meg a VW T-Roc Sport utasait.
Fokozza a vezetési- és utasélményt az elegáns feketére tervezett mennyezetkárpit és az ehhez illeszkedő, stílusos hangulatvilágítás.

A belső enteriőr dizájnja magáért beszél: a sportos pedálok nemesacél színben tündökölnek, a lábtér elegánsan fehér, míg a további dizájnelemek sejtelmes vörös megvilágítással varázsolnak.
A kormánykerék sportos vezetésre termett. Már alapkivitelben is elérhető a gyönyörű bőrbevonatú, multifunkciós kormánykerék, amelyet élmény megfogni.

A sportos fellépést a vezető és az első utas oldali komfortülések is igazolják, amelyeknek határozott oldaltartását és a manuálisan állítható deréktámaszt mérnöki precizitással tervezték, így hosszabb utakon is meghatározó élményt jelent a VW T-Roc Sport vezetése.

Az üléseket alapkivitelben Basket-szövettel borítják be, aki viszont az igényesebb Vienna bőrkárpitozás mellett teszi le a voksát.

forrás: volkswagen.hu

Ha import autó: MatiPro!