Használt és külföldi autó kereső
1 935 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Mivel minden autóra garanciát vállalalunk a szerződésben foglaltakra, elemi érdekünk a maximális biztonság. Minden gépkocsit leellenőrzünk  alvázszám alapján, mely lekérdezés tartalmazza a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhöz kapcsolódó fontos információt. Ezzel a lekérdezéssel ki lehet szűrni a hirdetések elírásait, továbbá azt, ha az autó nem felel meg a gyári paramétereknek, valamint teljes tájékoztatást tudunk adni a végrehajtott szervízekről.

1. Minden vásárlás során az adott márka képviseleténél, alvázszám alapján, igazolást nyerünk arról, hogy az eladótól szerzett információink megfelelnek-e a valóságnak.

2. Saját szállítóval hozatjuk haza az összes gépkocsit, így a helyszínen is meggyőződünk arról, hogy a paraméterek megfelelnek  a valóságnak. Az ellenőrzések során felderítünk minden eltitkolt vagy egyszerűen nem ismert sérülést, műszaki hibát, illetve ki is próbáljuk. Ha hibát, nem valós információt, esetleg sérülésre utaló nyomokat vélünk felfedezni, akkor nem hozzuk el az autót, illetve értesítünk a tapasztalatokról. Legtöbb esetben friss német műszakivizsgával /TÜV/ illetve DEKRA állapotvizsgálattal vásároljuk meg a gépjáműveket.

3. SZERZŐDÉSKÖTÉS

Egy megrendelői szerződés keretén belül konkretizáljuk az autóvásárlás menetét, a jármű adatait, a fizetési feltételeket, a finaszírozási formát és a szállítási határidőt.
Ekkor kell befizetnie a a megrendeléshez szükséges önerőt is. Amennyiben finanszírozást kívnánsz igény bevenni, akkor teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésedre. Nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing, sőt flottakezelés sem akadály. A Merkantil Bank kimelt partnereként a legjobb ajánlatot fogjuk adni. Igényeld segítségüket itt! /Kalkulátor

4. AZ AUTÓ HAZASZÁLLÍTÁSA ÉS FORGALOMBA HELYEZÉSE
A megrendelői szerződéstől függően 1-1,5 héten belül beszállítjuk az autót, majd bemutatjuk az ügyfél részére a szerződésben vállaltak szerint.
Ezután következhet a forgalomba helyezési procedúra, ami 3-5 napot vesz igénybe. A Nemzeti Közlekedési Hatóság előtt bemutatjuk a járművet egy átfogó műszaki vizsga során, majd megfizetésre kerül a regisztrációs adó, ezután pedig megérkezik az új törzskönyv és forgalmi engedély.

5. ÁTADÁS
A vételár teljes kifizetése után következik az átdás. Bízunk benne, hogy elégedett ügyfeleink között köszöntünk Téged is és a következő  gépjármű beszerzésével is minket tisztelsz meg!
munkatársaink

Ha import autó: MatiPro!