Használt és külföldi autó kereső
1 704 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Eladó használt BMW 5-ös széria autó vásárlás
Keresse munkatársainkat:

Eladó BMW 5-ös széria: Eladó BMW 5

Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design alelnöke fogalmazta meg a BMW 5-ös szériára jellemző, talán legigazabb állítást: olyan autóról beszélünk, amely tökéletes kombináció, mivel egyszerre elegáns és dinamikus. A BMW 5-ös sorozaton belül többféle modellt is találunk. Mindegyikük jellemzője az előbb említett pozitív tulajdonságok jól kombinált elegye.

A BMW 5-ös limuzin felépítésének egyik sajátossága, hogy atletikus megjelenésével a konkurencia előtt jár. Bármilyen alkalomról is legyen szó, sportosság és stílus jellemzi, ezért ideális üzleti limuzin. Sikerét azonban nem a véletlennek – vagy emberi analógiával élve, nem a géneknek – köszönheti. A titka sokkal inkább az összes részletre történő gondos odafigyelésben rejlik.

Ezen modell innovatív megoldásokon alapuló sokoldalúsága abban is megmutatkozik, hogy nemcsak a sportosságot, a funkcionalitást és a dinamizmust ötvözi. Ide kapcsolható a nagyszámú vezető-segéd, amely tovább erősíti a biztonságot. Mindezek segítségével sportos és dinamikus egyediség teremthető meg.

Ami a dinamizmust illeti, a BMW 5-ös limuzin ezen a területen is a hatékonyságról tesz tanúbizonyságot. Az erős motorok, a progresszív, jövőt idéző technológiák alkalmazása olyan elegyet alkotnak, amelyben maximálisan kihasználható a sportos külső és a dinamikai potenciál.

A modern üzleti limuzin fogalma alatt olyan autót értünk, amely sebességével és elegáns megjelenésével maradéktalanul kielégíti az ügyfelek azon igényét, amelyet az ilyen kaliberű járművel szemben elvárnak. Azaz olyan vezetési élményt ad, amelyben az esztétikus sportosság a legmodernebb technológiával valósul meg. Így válik a BMW 5-ös sorozatának limuzinja kategóriájának vezető modelljévé.

A legsportosabb limuzinok hetedik generációs tagjaként, ez az első autó ahol összeérnek a vesék és a fényszórók. A teljesítmény potenciált hangsúlyozza ki a széles far és az erős karosszéria, a far irányába ereszkedő tetővonalnak köszönhetően pedig nemcsak egy elegáns, kupészerű sziluettet kapunk, hanem azt az érzést, hogy ez a típus álló helyzetben is rendkívül lendületes.

Belső terének jellemzői között szerepel az aprólékos kidolgozás és a magas minőségű, válogatott anyagok alkalmazása. Ehhez csatlakozik az ergonomikus használat jegyében létrehozott vezetőorientált elrendezés, ahol a középkonzol enyhén a vezető felé fordul. Természetesen az elöl ülő utas kényelméről sem feledkeztek meg, hiszen kényelmesen eléri például a klímaberendezés vagy a multimédia kezelőszerveit.

Az 5-ös széria dinamizmusát az erős BMW Twin Power Turbo motor és az intelligens könnyűépítés adja, amelyeknek köszönhetően kiváló vezetési élményt kapunk. Utóbbihoz járulnak hozzá a vezetőt segítő rendszerek is, amelyek garantálják a kényelmet, ugyanakkor lehetővé teszik a vezető zökkenőmentes kapcsolatát a külvilággal.


A BMW M5 Competition modelljei V8-as M Twin Power Turbo motorokkal rendelkeznek, amelyek 650 lóerős teljesítményükkel és 750 Nm-es maximális nyomatékukkal gondoskodnak az adrenalinnal teli vezetési élményről, nemcsak közúton, hanem a versenypályán is. A motorhoz tartozik két, változó turbina geometriájú turbófeltöltő, illetve a fokozatmentes, Valvetronic szelepvezérlés. A feltöltők a hengerfejbe integrált kipufogócsövek fölött találhatóak, ennek köszönhetően mennydörgő hang kíséretében szabadul fel a teljesítmény a legmagasabb fordulatszám-tartományokban is.

A BMW M5 Competition 10.8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 200 km/h-ra, vagy hogy még egyértelműbbé tegyük a kivételes teljesítményt: 3.3 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra. A nagy nyomaték és a közvetlen gázreakciók segítségével az autó már a gázpedál enyhe érintésére is erőteljesen meglódul.

Az M5, ahogy a neve is mutatja, a letisztult, néhány vonallal megrajzolt M-specifikus dizájnt követi, amely a dinamizmust és a sportosságot fejezi ki. Az atletikus karaktert tovább hangsúlyozza az autó oldalán végig futó fény-árnyék vonal, a dupla vese és az M Sport kipufogórendszerhez tartozó négy darab, fekete kipufogóvég. Exkluzív igényeket kielégítendő, opcionálisan megrendelhető a küszöbökre kérhető M5 Competition felirat.

A külső megjelenést azonban nemcsak az izgalmas exkluzivitás, hanem az egyedi kidolgozás is jellemzi, mindez annak érdekében, hogy a jármű sokoldalúsága is kifejezhesse a vásárló személyiségét. A fentebb leírt jellemzőket egészíti ki az Aktív M differenciálművel felszerelt M xDrive rendszer, amely olyan intelligens összkerékhajtást tesz lehetővé, amellyel biztosított a remek tapadás és a nagy fokú stabilitás. A klasszikus hátsókerék hajtás által elérhető agilitás és precizitás párosul az összkerékhajtásra jellemző finomra hangolt működéssel. Ezzel emeli az M5 a vezetési élményt a legmagasabb szintre.

Mint a széria összes modelljének, a BMW 5 Touringnak (kombi) is az egyik védjegye a dinamizmust és a sportos dizájnt a maximális kényelemmel és funkcionalitással ötvöző modern technológiai megvalósítás. A Touring erőssége, hogy a vezetési élmény mellett elég teret biztosít bármilyen tevékenységhez, legyen szó üzleti útról vagy szabadidős aktivitásról. Az autó külső és belső jellemzőit tekintve is atletikusságával, esztétikus felépítésével és az optimális működést biztosító precíz felszereltségével nyűgözi le a szemlélőt. Első pillantásra rögtön feltűnik az arányok harmóniája. A sportosság jegyében a vesék és a fényszórók úgy lettek kialakítva, hogy összeérjenek. A far látványát a karakteres BMW-s, L-alakú hátsó lámpák és a két oldalon lévő kipufogóvégek teszik elegáns és modern megjelenésűvé. Vagyis pontosan olyanná, amilyennek egy üzleti autónak lennie kell.

A BMW 5-ös sorozat Touring kivitele igazi utazóautó, hiszen mindegyik ülőhelye a kiemelkedő kényelmet hivatott szolgálni. Ehhez járul hozzá a hátul lévő különlegesen nagy lábtér is. A minőségi enteriőrön kívül azzal is megelőzi a konkurenciát a Touring, hogy az elsőrangú menettulajdonságok megteremtésével dinamizmusra tervezték. Az utóbbit teszik lehetővé az erős Twin Power Turbo benzinmotorok, az integrált aktív kormányzás, az agilitást biztosító Adaptive mód és az intelligens könnyűépítés.

S ha mindez nem lenne elég meggyőző, a BMW 5-ös Touring mellett szól a megbízhatósága is. Számtalan digitális szolgáltatásával és a vezetőt segítő rendszerével ez a modell maximális kényelmet és produktivitást kínál. Ezért vezetője minden szituációból győztesen kerülhet ki.

A BMW M555d xDrive Touring minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a Touringot jellemzi. Ráadásként azonban, az M aerodinamikai csomagnak köszönhetően rendkívül sportos, még atletikusabb az autó külseje. (Különleges könnyűfém-keréktárcsák, megnövelt méretű légbeömlők, külső tükörborítások és társaik.) Ez a csúcs teljesítményű 5-ös kombi elegánsabb a kitűnő minőségű bőrkormány, az exkluzív ajtóküszöb borítás és a digitális típusfeliratot tartalmazó műszeregység miatt is. Vagyis, egy elképesztő teljesítménnyel rendelkező, lenyűgöző megjelenésű, igazi klasszis.

Forrás: bmw.hu

Más modellek: eladó bmw 3, eladó bmw 4, eladó bmw i3

 

eladó használt bmw 5 széria autó vásárlás

Ha import autó: MatiPro!