Használt és külföldi autó kereső
1 918 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Eladó használt BMW i3 autó vásárlás
Keresse munkatársainkat:

Eladó használt BMW i3 autó vásárlás: Eladó használt BMW i3 autó vásárlás

Mivel a BMW i3 osztályban fellelhető használtautó kereskedéseknek nem a legjobb a híre, az a kérdésem, hogy miért bízhatok Önökben?

A valóságban tényleg nagy eltérések vannak használtautó kereskedő és más BMW i3 osztállyal foglalkozó kereskedő között. A mi kereskedésünk már egy évtizede fennáll. A mostani telephelyünkről 4 éve űzzük az ipart. A cég tulajdonosa és összes munkatársa minden elérhetősége fényképpel ellátva megtalálható honlapunkon. Úgy véljük mivel elég nyitottak vagyunk, ez azt tükrözi, hogy semmi rejtegetni valónk nincsen. Teljesen stabil alapokon állunk. Legfőbb törekvésünk, hogy minden kedves új és már meglévő ügyfelünket a lehető legmagasabb szinten ki tudjuk szolgálni, akár magánemberről, akár cégről van szó.

Sokszor nem egyszerű feladat a megfelelő autó kiválasztása, cégünk szolgáltatásai révén azonban minden, a gépjármű vétellel, ügyintézéssel kapcsolatos teendő lekerül az Ön válláról. Segítünk megtalálni az igényeinek legjobban megfelelő gépjárművet szakértő munkatársaink, illetve külföldi partnereink segítségével, legyen szó külföldi importról vagy készletünkön lévő autóról. Munkatársaink közös jellemzője a hozzáértés és az autók iránt érzett szenvedély, ezt a két elvet követve szeretnénk segíteni ügyfeleinknek. Nemcsak az egyedileg, külföldről behozott gépjárműveinkre hanem a már készleten lévő autóinkra is kiterjed szolgáltatásunk.

Számíthat ránk a vásárlási szándéktól kezdve egészen az áhított gépkocsi beszerzéséig. Elvégezzük Önnek az első forgalomba helyezés előtt azokat az adminisztrációs feladatokat, amelyekkel feltétlenül rendelkeznie kell ahhoz, hogy biztonságosan használhassa autóját a forgalomban, mint például regisztrációs adó, forgalmi engedély, rendszám kiváltásszerviz előélet, gépjármű műszaki vizsga, így ezekre később már egyáltalán nem kell időt szánnia, mi intézünk minden fontos lépést. Hozzáértő munkatársaink és kapcsolataink segítségével megtaláljuk ügyfeleink részére a legalkalmasabb biztosítási megoldást, amelyet a gépjárművükre köthetnek. Széleskörű kínálatot tudunk biztosítani, mivel a piacon lévő valamennyi biztosítótársasággal kapcsolatban állunk. A Casco-biztosításokkal kapcsolatos ügyintézés is a profilunkba tartozik, legyen szó részleges, vagy teljes körű Casco-biztosításról, így amint forgalomba helyezzük autóját, segítségünkkel már rendelkezni fog kötelező gépjármű-felelőség biztosítással.

A Merkantil Bank Zrt. szerződött partnereként a piac legkorszerűbb, rugalmas és kiszámítható lízing konstrukcióit tudjuk ajánlani ügyfeleinknek. Magánszemélyek és cégek számára is vállaljuk egy személyre szabott kalkuláció elkészítését, előbbieknek általában a zártvégű forintalapú pénzügyi lízinget ajánljuk, amely egy korszerű és egyben kiszámítható konstrukció. Cégeknek nyíltvégű pénzügyi lízinget kínálunk, ahol lehetőség nyílik ÁFA visszaigénylésre. Átfogó felvilágosítást tudunk adni leendő gépjármű vásárlóink részére autó információkkal, lízing szerződésekkel, casco-biztosítással, kiterjesztett garanciával és egyéb, ezen a területen fontos kérdésekkel kapcsolatban is, hiszen a piacon hosszú ideje jelen lévő autóimport tevékenységünk révén megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezünk. Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb ajánlat megtalálásában.

Más modellek: eladó VW Passat, eladó VW Golf, eladó Audi A6, eladó BMW 4, eladó Mercedesz E osztály, eladó Mercedes C osztály

Főoldal az eladó használt BMW i3 autó vásárlás aloldalról

eladó használt bmw i3 autó vásárlás

Ha import autó: MatiPro!