Használt és külföldi autó kereső
1 935 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Eladó új és használt BMW 3-as sorozat
Keresse munkatársainkat:

Eladó új és használt BMW 3-as sorozat: eladó új és használt BMW 3-as sorozat autó vásárlás

Az autókat szenvedéllyel szeretjük, és értünk is hozzájuk – ez a két legfontosabb irányelv, amit a kollégáinknak a magukénak kell éreznie. Ha munkatársaink is ezt a mantrát tartják nap mint nap szem előtt, úgy játszi könnyedséggel tudunk ügyfélkörünknek támogató kezeket nyújtani. Elég régóta jelen vagyunk az autópiacon Autó import tevékenyégi köreinkkel, bármikor részletes információkat tudunk adni leendő partnereinknek, legyen szó bármilyen tudnivalóról, lízing szerződésről, casco biztosításról, kiterjesztett garanciáról, és minden olyan részletről, aminek birtokában kell lennie egy leendő autótulajdonosnak.
Mi tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani álmaink autóját, bármennyire is annak tűnik. Szerencsére nem kell aggódni: szakértő kollégáink valamint külföldi partnereink támogatásával rövid időn belül felkutatjuk és bemutatjuk

Önnek a hőn áhított gépjárművet, legyen az akár külföldről behozott autó, vagy a telephelyünkön Önre váró kocsi, Ön biztosan a legjobbat kapja.
A papírmunkára sem lesz gondja, ugyanis cégünk segítségével ezeknek a kellemetlen ügyintézni valóknak a terhei is lehullanak válláról. Amint Ön eldönti, hogy új autót szeretne magának, máris intézzük Ön helyett, egészen a vásárlás végéig, mikor Ön végre beül álmai autójába és megteszi vele az első utat. Az összes szolgáltatásunk érvényes az egyénileg, más országokból importált autókra és a telephelyünkön már ott parkoló gépjárművekre is. Már a legelső forgalomba helyezés előtt elkészítjük Önnek a teljes papírmunkát, hogy ne Önnek kelljen vele vesződnie, viszont mindenféleképpen meg kell lennie ahhoz, hogy törvényesen vehessen részt a közlekedésben. A szerviz előélete, műszaki vizsga, regisztrációs adó, forgalmi engedély, a rendszám kiváltása – egyik kényelmetlen, végeláthatatlan ügyintézés sem Önre vár, mivel ezeket cégünk fogja teljeskörűen elvégezni, Önnek csak hátra dőlve kell várnia egy kis ideig.  

Mikor a gépjármű forgalomba helyezése megtörtént, addigra Önnek már a birtokában kell lennie a kötelező gépjármű felelsőség biztosításnak. Szerencsére szerteágazó kapcsolati rendszerünk van, ha Ön igényli, szakértő kollégáink közreműködésével megkeressük és megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítási feltételeket és biztosító céget. Kapcsolatban állunk hazánkban elérhető összes biztosítási partnerrel, így biztos, hogy meg tudjuk találni azt a megoldást, ami mindenkinek tökéletes lesz. Vállaljuk a Casco biztosítások elintézést is, és persze mondanunk sem kell, itt is hamar tudunk segítő kezeket nyújtani a legjobb választás eléréséhez a teljes vagy részleges Casco megkötése esetén is. Flexibilis és előre látható lízingeket tudunk Önnek bemutatni. A piac legmodernebb lízing konstrukcióit tudjuk Önnek prezentálni a Merkantil Bank Zrt. partnereként. Legyen Ön magánszemély, vagy cégtulajdonos, ajánlataink egyénre szabottak. Ha Ön magánszemély, valószínűleg forint alapú zártvégű pénzügyi lízinget fogunk Önnek javasolni, mivel ez egy teljesen kiszámítható felépítéssel bír. A vállalatoknak ott van a remek nyíltvégű pénzügyi lízing javaslatunk, ott ugyanis ÁFA visszaigényléssel járhatnak jól a kedves ügyfeleink. Ne habozzon hozzánk fordulni, szakembereink mindenben az Ön szolgálatára állnak.

Főoldal az Eladó új és használt BMW 3-as sorozat aloldalról

 

eladó használt bmw 3 as sorozat

Ha import autó: MatiPro!