Használt és külföldi autó kereső
1 918 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Eladó új és használt Volkswagen Golf autó vásárlás
Eladó új és használt Volkswagen Golf autó vásárlás 23. kerület Soroksár
volkswagen golf 23. kerület Soroksár
Keresse munkatársainkat:

Eladó új és használt Volkswagen Golf autó vásárlás: Eladó új és használt Volkswagen Golf autó vásárlás

A megfelelő autó kiválasztása sokszor nem egyszerű feladat, cégünk segítségével azonban lekerülnek az Ön válláról a gépjármű vétellel és ügyintézéssel kapcsolatos teendők. Szolgáltatásunk nemcsak az egyedileg, külföldről behozott gépjárműveinkre, hanem a már készleten lévő autóinkra is kiterjed. Szakértő munkatársaink, illetve külföldi partnereink tapasztalata a garancia arra, hogy az igényeinek legjobban megfelelő gépjárművet találjuk meg, akár külföldi importról, akár készletünkön lévő autóról van szó. Fontos számunkra az autók iránt érzett szenvedély és a hozzáértés, ügyfeleinknek ezt a két elvet követve szeretnénk segíteni.

Számíthat ránk a vásárlási szándéktól kezdve egészen az áhított gépkocsi beszerzéséig. Olyan adminisztrációs feladatokban nyújtunk segítséget mint például regisztrációs adó, forgalmi engedély, rendszám kiváltásszerviz előélet, gépjármű műszaki vizsga, hiszen ezekkel feltétlenül rendelkeznie kell ahhoz, hogy autóját biztonságosan használhassa a forgalomban. Mivel az összes fontos lépést mi végezzük, később Önnek már nem kell erre időt fordítania, hozzáértő munkatársaink és kapcsolataink segítségével megtaláljuk ügyfeleink részére a legalkalmasabb biztosítási megoldást is, hiszen a piacon lévő valamennyi biztosítótársasággal kapcsolatban állunk. Amint autóját forgalomba helyezzük, már rendelkezni fog kötelező gépjármű-felelőség biztosítással. Megfelelő opció lehet például a részleges vagy teljes körű Casco-biztosítás.

Ügyfeleinknek - a Merkantil Bank Zrt. szerződött partnereként - a piac legkorszerűbb, rugalmas és kiszámítható lízing konstrukcióit tudjuk ajánlani. Leendő gépjármű vásárlóinknak átfogó felvilágosítást tudunk adni autóinformációkkal, lízing szerződésekkel, casco-biztosítással, kiterjesztett garanciával és egyéb, ezen a területen fontos kérdésekkel kapcsolatban is, hiszen a piacon hosszú ideje jelen lévő autóimport tevékenységünk révén megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezünk.

Személyre szabott kalkuláció elkészítését cégek és magánszemélyek részére is vállaljuk. A zártvégű forintalapú pénzügyi lízing egy korszerű és egyben kiszámítható konstrukció, amely leginkább magánszemélyek számára alkalmas. Cégek a nyíltvégű pénzügyi lízinget tudják igénybe venni, amely esetében lehetőség nyílik ÁFA visszaigénylésre is. Kereskedésünk már egy évtizede fennáll, a mostani telephelyünkről 4 éve segítjük ügyfeleinket. Teljesen stabil alapokon nyugszik vállalkozásunk, honlapunkon megtalálható a cég tulajdonosának és összes munkatársának fényképes elérhetősége. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni minden kedves új és már meglévő ügyfelünket, legyen szó magánemberről vagy cégekről. Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb ajánlat megtalálásában, keressen bennünket bizalommal!

Főoldal az Eladó új és használt Volkswagen Golf autó vásárlás aloldalról

Használtautó modellek:  eladó használt Audi A 6, eladó használt BMW 3-as, eladó használt BMW i3

eladó használt mercedesz a osztály, eladó használt mercedesz cla, eladó Tesla model s

 

volkswagen golf

Ha import autó: MatiPro!