fiókom
Használt és külföldi autó kereső
1 372 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Új vagy használt Audi Q8 autó vásárlás
Új vagy használt Audi Q8 autó vásárlás XV. kerület Rákospalota
új vagy használt audi q8 autó vásárlás XV. kerület Rákospalota
Keresse munkatársainkat:

Audi Q8: a modell, amely egyszerre testesíti meg a márka minden meghatározó erényét

A Q-család új tagja, az Audi Q8 újszerû kisugárzásával hívja fel magára a figyelmet. Ilyen többek között a kifejezõ dizájn, iránymutató technika és a legmagasabb igények kielégítésének mûvészete. Sportos megjelenésével nosztalgikus hangulatot idéz meg, a nyolcszögletû singleframe hûtõrács azonban már egyértelmûen a jövõ irányába mutat. Tágas utasterében szalonhangulat uralkodik, amelyben luxusszínvonalú, széleskörû hálózati kapcsolatokkal rendelkezõ fedélzeti irányítást találunk, intelligens kezelési rendszerekkel és olyan high-tech navigációval (az MMI touch response technikától egészen a hangvezérlésig), amely a digitális korszakba vezet. A csúcsszínvonalú MMI Navigációs rendszer plusz infotainment-berendezéssel érkezik, amely az Audi connect LTE Advanced szabvány szerinti adatátviteli moduljával, valamint WLAN-hotspottal készül. Az Audi connect online-szolgáltatások elõretekintõ módon egészítik ki az útvonaltervezést.

Számos funkció közvetlenül a kormánykerékrõl hívható le gyorsan és biztonságosan az innovatív hangvezérlés segítségével, így avatva intelligens beszélgetõpartnerré az Audi Q8 modelleket. Egy SUV-kupéhoz képest, kétméteres szélességének köszönhetõen ez a modell tágas térkínálattal szolgál. A visszafogott és igényes dizájn mellett kívánságra masszázs- és szellõztetõ funkciót is kínáló individual-kontúrülések, négyzónás automatikus légkondicionáló berendezés, valamint illatosítót és ionizátort is tartalmazó légminõség-csomag (Air Quality Paket) gondoskodik a minõségi és kényelmes autózásról.
 
Dinamikus menettulajdonságokkal rendelkezõ futómûve és hajtásrendszere akár a mûutaktól távol is agilitást biztosít az Audi Q8 számára, így ez a modell mindenütt sportosan, dinamikusan, és az új mild-hibrid technikának (MHEV) köszönhetõen gazdaságosan is közlekedik. A tisztán mechanikusan mûködõ központi differenciálmû alapesetben 40:60 arányban osztja el a forgatónyomatékot az elsõ és a hátsó tengely között, szükség esetén azonban túlnyomó részét az éppen hatékonyabb vonóerõátadási képességekkel rendelkezõ tengelyre irányíthatja. Az Audi extrafelszerelésként összkerékkormányzást is kínál, az alapkivitelhez tartozó progresszív kormányzás mellett, amelynek áttétele a bekormányzási szög növekedésével egyre közvetlenebbé válik. Az összkerékkormányzás technikájának segítségével akár öt fokos tartományon tudjuk a hátsó kerekeket bekormányozni, az agilitás növelése érdekében kis sebességeknél az elsõ kerekekkel ellentétes, míg a magasabb sebességtartományokban a fokozott stabilitás érdekében velük megegyezõ irányban.  
 
Az Audi Q8 a márka nyolcszögletû, impozáns singleframe hûtõrácsával a Q-család újszerû arculatát képviseli.  Az elõrenyúló elsõ légterelõvel, illetve a határozott kontúrokkal kiformált, nagyméretû légbeömlõ nyílásokkal felszerelt, függõleges állású hûtõrács erõteljes, magabiztos megjelenést tesz lehetõvé. Az elegánsan ereszkedõ tetõív erõsen megdöntött D-oszlopokba csatlakozva támaszkodik a nagyméretû, akár 22 col peremátmérõjû
kerekeket rejtõ sárvédõk jellegzetes domborulataira, míg a Q8 hátulján végighúzódó fénysáv fekete alappal teszi tökéletessé a megjelenést.

Ami a világítástechnikát illeti, az utastér meghatározó dizájnvonalait az extrafelszerelésként rendelhetõ kontúrvilágítás emeli ki, amely ezzel egyidejûleg - kiváló példaként az Audi részletek iránti figyelmességére - a kesztyûtartó feletti, lézerrel kimunkált, háromdimenziós hatású quattro-embléma háttérvilágításaként is szolgál. Ezenkívül az új Audi Q8 már alapkivitelében LED-technikájú fényszórókkal világítja meg az utat. Az úttest precízebb és nagyobb felbontású megvilágítását a kívánságra rendelhetõ HD Matrix LED fényszórók teszik lehetõvé, amelyek idõben érzékelik a szembõl érkezõ és az elöl haladó jármûveket, ennek megfelelõen árnyékolva ki a fénykévéket, miközben a közöttük, illetve mellettük húzódó fontos területek továbbra is teljes megvilágítást kapnak.

Az egyes fényszegmensek be- és kikapcsolását teszi lehetõvé az aktív és dinamikus fényeloszlás, a tompított világítás, illetve a távolsági fény esetében is mechanikus alkatrészek nélkül mûködõ rendszer. Ezzel - szinte eltüntetve a hagyományos tompított és távolsági fény közötti a határt - lehetõség nyílik arra, hogy ne csak az út megvilágítása javuljon, hanem a vezetés biztonsága és kényelme is növekedjen.

új vagy használt audi q8 autó vásárlás

Ha import autó: MatiPro!