Rólunk
Autószerető emberek vagyunk, komoly szakmai múlttal. Valaha azért indultunk el először külföldre, hogy olyan különleges kocsikat szerezzünk meg, amelyekre már nagyon vágytunk, de a hazai piacon nem lehetett őket fellelni. Később pedig ismerősök kérésére, egyfajta hobbiként kutattunk fel és hoztunk haza gyönyörű darabokat. Miután egyre többen igényelték a segítségünket, 2011-ben úgy döntöttünk, céget alapítunk kifejezetten import autók behozatalára.

Azóta is sikerrel szolgáljuk ki vevőinket: nem egy autót szeretnénk eladni, hanem a szakértelmünket és a tapasztalatainkat. Alkalmazkodunk az igényekhez, ugyanis a vásárlók sokszor nem is arra a gépkocsira vágynak, amit kinéztek: a beszélgetéseink során derül ki, valójában miről álmodnak és mire van szükségük. A választáshoz rengeteg információval és tapaszttalattal tudunk szolgálni, azután pedig felkutatjuk és beszerezzük a kívánt autót. Ez olyan, mint a vadászat: de az ügyfélélményt helyezzük előtérbe, nem a skalpot. Azt valljuk, hogyha már pénzt ad ki valaki egy kocsira, akkor az legyen számára a tökéletes darab!

Megvan a megfelelő kapcsolatrendszerünk az autók leinformálásához, előéletük lekövetéséhez, megvan a szakértelmünk a műszaki állapotuk felméréséhez és a rejtett hibák felfedezéséhez: mindig a legjobbat akarjuk megszerezni és átadni. Emellett minőségi garanciát is vállalunk.

Kérésre teljes körű szolgáltatást nyújtunk, elintézzük a honosítással járó összes papírmunkát, az átvett autó forgalomba helyezését, biztosítását, nem kell Önnek várakoznia a hivatalokban: csak az autóba kell beülnie. Számunkra az a fontos, hogy aki nálunk vásárolt, a következő kocsiját is itt vegye. Ügyfeleink elégedettsége a jó cégér építőkockája.
Ha import autó: MatiPro!

Kérdése van? Kipróbálná? Ajánlatot kér?
+36 30 425 5370