Rólunk
Svédországban születtem, ott éltem és tanultam 20 éves koromig, utána költöztem Magyarországra. Az autók világa mindig is az egyik fő érdeklődési köreim közé tartozott a futball mellett, így a Mati-Pro vilàga már az első percben magával ragadott. Jelenleg én vagyok a csapat egyik olyan tagja, aki a megrendelt autókat külföldről behozza az országba, azokat előkészíti átadásra a tulajdonosának, valamint az értékesítésben is részt veszek. Célom, hogy a cég egyik kiemelkedő értékesítője legyek. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbim lehet a munkám. “Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod.” (Konfuciusz)Autószerető emberek vagyunk, komoly szakmai múlttal. Valaha azért indultunk el először külföldre, hogy olyan különleges kocsikat szerezzünk meg, amelyekre már nagyon vágytunk, de a hazai piacon nem lehetett őket fellelni. Később pedig ismerősök kérésére, egyfajta hobbiként kutattunk fel és hoztunk haza gyönyörű darabokat. Miután egyre többen igényelték a segítségünket, 2011-ben úgy döntöttünk, céget alapítunk kifejezetten import autók behozatalára.

Azóta is sikerrel szolgáljuk ki vevőinket: nem egy autót szeretnénk eladni, hanem a szakértelmünket és a tapasztalatainkat. Alkalmazkodunk az igényekhez, ugyanis a vásárlók sokszor nem is arra a gépkocsira vágynak, amit kinéztek: a beszélgetéseink során derül ki, valójában miről álmodnak és mire van szükségük. A választáshoz rengeteg információval és tapaszttalattal tudunk szolgálni, azután pedig felkutatjuk és beszerezzük a kívánt autót. Ez olyan, mint a vadászat: de az ügyfélélményt helyezzük előtérbe, nem a skalpot. Azt valljuk, hogyha már pénzt ad ki valaki egy kocsira, akkor az legyen számára a tökéletes darab!

Megvan a megfelelő kapcsolatrendszerünk az autók leinformálásához, előéletük lekövetéséhez, megvan a szakértelmünk a műszaki állapotuk felméréséhez és a rejtett hibák felfedezéséhez: mindig a legjobbat akarjuk megszerezni és átadni. Emellett minőségi garanciát is vállalunk.

Kérésre teljes körű szolgáltatást nyújtunk, elintézzük a honosítással járó összes papírmunkát, az átvett autó forgalomba helyezését, biztosítását, nem kell Önnek várakoznia a hivatalokban: csak az autóba kell beülnie. Számunkra az a fontos, hogy aki nálunk vásárolt, a következő kocsiját is itt vegye. Ügyfeleink elégedettsége a jó cégér építőkockája.
Ha import autó: MatiPro!

Kérdése van? Kipróbálná? Ajánlatot kér?
+36 30 425 5370