Használt és külföldi autó kereső
1 694 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Mivel minden autóra garanciát vállalalunk a szerződésben foglaltakra elemi érdekünk a maximális biztonság. Minden gépkocsit leellenőrzünk  alvázszám alapján mely lekérdezés tartalmazza a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhez kapcsolódó fontos információkat, ezen belül a szervi előéletét is Ezzel a lekérdezéssel ki lehet szűrni a hirdetés elírásait, továbbá azt, ha az autó nem felel meg a gyári paramétereknek, valamint teljes tájékoztatást tudunk adni a végrehajtott szervízekről.

1. Minden vásárlás során az adott márka egyes képviseleténél alvázszám alapján igazolást nyerünk arról, hogy a megrendelés előtt álló gépkocsiról az eladótól szerzett információink megfelelnek-e a valóságnak.

2. Saját szállítóval hozunk el az összes gépkocsit, így minden esetben a helyszínen is meggyőződünk arról, hogy a paraméterek megfelelnek  a valóságnak. Az ellenőrzés során felderítünk minden eltitkolt vagy egyszerűen nem ismert sérülést, műszaki hibát, illetve az autó saját rendszerét is átvizsgáljuk és kipróbáljuk. Ha hibát, nem valós információt, esetleg sérülésre utaló nyomokat vélünk felfedezni, akkor nem hozzuk el az autót, illetve értesítjük a tapasztalatokról. Legtöbb esetben friss német műszakivizsgával /TÜV/ illetve DEKRA állapotvizsgálattal vásároljuk meg a gépjáműveket.

3. SZERZŐDÉS KÖTÉS

Egy megrendelői szerződés keretén belül konkretizáljuk az autóvásárlás menetét, a jármű adatait, a fizetési feltételeket, finaszírozó megtalálását és a szállítási határidőt.
Ekkor kell befizetnie a a megrendeléshez szükséges Önerőt  is. Amennyiben finanszírozást kíván igénybevenni akkor teljeskörű szolgáltatással az összes finanszírozási formával állunk rendelkezésre. Nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyilízing esetleg flottakezelés nem akadály a Merkantil bank kimelt partnereként a legjobb ajánlatot fogjuk adni. Igényelje segítségüket itt! /Kalkulátor

4. AZ AUTÓ HAZA SZÁLLÍTÁSA ÉS FORGALOMBA HELYEZÉSE
A megrendelői szerződéstől függően 1-1.5 héten belül beszállítjuk az autót, majd bemutatjuk az ügyfél részére és kézzelfoghatóvá tesszük a szerződésben vállaltakat.
Miután minden rendben ment, következhet a forgalomba helyezési procedúra, ami 3-5 napot vesz igénybe. A Nemzeti Közlekedési Hatóság előtt bemutatjuk a járművet egy átfogó műszaki vizsga során, majd megfizetésre kerül a regisztrációs adó, érkezik az új törzskönyv és forgalmi engedély.

5. ÁTADÁS
A vételár teljes kifizetése után következik az átdás, mely után újabb elégedett ügyfeleink között köszöntve bízunk benne, hogy a következő  gépjármű beszerzésével is minket tisztel meg!
munkatársaink

Ha import autó: MatiPro!