Használt és külföldi autó kereső
1 918 autó az adatbázisban
Tekintse meg kínálatunkat, válogasson prémium márkájú, import autóink között!
Néhány mondatban a nyílt illetve a zártvégű pénzügyi lízingről:

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Cégek, egyéni vállalkozások és egyéb gazdálkodó szervezetek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy alacsony költségen üzemeltessük gépjárműveinket. A beszerzés ÁFA tartalma visszaigényelhető, illetve a futamidő végeztével a lízingbevevő választhat, hogy előre meghatározott maradványértéken megvásárolja a gépjárművet, visszaadja a lízingbeadónak, vagy esetleg a vásárlás jogát átadja egy harmadik félnek.

Lehetőségünk van emellett a havi lízingdíjakból is visszaigényelni az ÁFA-t.

Szolgáltatás előnyei:
• A lízingbevevő válláról tejes mértékben lekerül az ügyintézés terhe
• Olyan autót választhat, ami az Ön igényeinek legmegfelelőbb
• Havi fix díjat fizet felénk, így a költségek kiszámíthatóak
• Áfa-s cégek az üzleti használat mértékében visszaigényelhetik a lízingelt gépjárművek lízingdíjainak Áfa tartalmát
• A beszerzés Áfa tartalma visszaigényelhető

Zártvégű pénzügyi lízing

Egy olyan elterjedt finanszírozási forma, amelyről azt érdemes tudni, hogy mindig az adásvételhez kapcsolódik. Ez a fajta lízingszerződés úgy köthető, ha előzőleg a vevő részére a finanszírozó megvásárolja a gépjárművet a kereskedőtől. Ebben az esetben, a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízing bevevő az üzembentartó. A meghatározott futamidő utolsó részlet befizetésével, és egyidejűleg a szerződés végeztével a vevő tulajdonába kerül a gépjármű, amely mind a törzskönyv mind pedig a forgalmi engedély esetében, automatikusan a nevére kerül.
A lízingbeadó akkor mond le a tulajdonjogról és ruházza azt át a lízingbevevő részére, ha a lízingdíj illetve egyéb felmerülő költségek az ügylettel kapcsolatban rendezve lettek.

Cégek és vállalkozások számára is előnyös lehet, ha a lízingbevevő, Áfa befizető pozícióban van, illetve biztos abban, hogy a futamidő végén meg akarja szerezni a gépjármű tulajdonjogát.

Szolgáltatás előnyei:

• Ügyfeleink 12-84 hónapos futamidő között választhatnak, akár fix kamatozással is
• Nem kell a gépjárművet egyben kifizetnie, akár 20% önerőtől elhozhatja, és használatba veheti autóját
• A lízingügylet biztosítéka maga a lízingtárgy
• A lízingtárgy tulajdonjoga automatikusan a lízing bevevőre száll a futamidő végén
• Különböző adózási előnyöket biztosít
• A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből
• Induló vállalkozások számára is jó megoldás lehet ez a finanszírozási forma
• Olyan ügyfelek is hozzájuthatnak autójukhoz, akik nem rendelkeznek erős hitelképességgel

A cégünk mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el.
Szeretnénk felhívni minden kedves Ügyfelünk figyelmét, hogy látogasson el az MNB Pénzügyi Navigátor honlapjára, mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkamlazások (pl. hitelkalkulátor, háztartási költségvetésszámító program) a megalapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részleteket a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű-Finanszírozási termékeiről szóló általános tájékoztatója illetve a vonatkozó Hirdetménye, Üzletszabályzata és Általános szerződési feltételei tartalmazzák.

A THM tájékoztató értéke fogyasztókra vonatkozó zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,99% - 24,6% érték közötti lehet.

Finanszírozásnál választható fix vagy változó kamatozás is, a megalapozott döntéshez az alábbi információkat szükséges az ügyfélnek szem előtt tartania.
Fix kamatozás: Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részlet nagysága a futamidő során nem változik.
Változó kamatozás: Változó kamatozású finanszírozási konstrukció választása esetén a futamidő során a kamatok a referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében módosulhatnak. A kamat a 3 hónapos BUBOR futamidejének megfelelő időközönként (periódusonként), azaz 3 havonta változhat, ennek hatására a lízingbevevő törlesztőrészletei - maximumkorlát nélkül - növekedhetnek, illetve csökkenhetnek. A Referencia Kamat változása kamatkülönbözetként jelenik meg, ennek elszámolása havonta vagy negyedévente történik, külön számlalevéllel. A kamatváltozás kockázata, illetve haszna teljes egészében a lízingbevevőt terheli, illetve illeti.
munkatársaink

Ha import autó: MatiPro!